Italiano   English         Facebook   Instagram   Pinterest

Villa Geef

Situated in a green area at the edge of the city of Sondrio, the villa is harmoniously integrated into the mountain landscape characterized by the typical vineyards of Valtellina.

The project, by Damilanostudio Architects, is developed on a 750 square meters surface divided in two areas connected by a common covered porch, in line with its access: on one hand the car park and the guesthouse, on the other side the residence of the owners.
Photo Andrea Martiradonna

Rimadesio participates to the Arch. Duilio Damilano’s project with Velaria Sliding panels together with Moon doors and Manta table in Emperador marble finishing. A Cover storage system welcomes you into the apartment.

 

Related products

Related Journal

We use our own and third part cookies to improve your experience and our services. If you continue browsing, you are deemed to accept the use. For more informations check our Cookie Policy.
Close